en etkili büyü bozma duası 2 sure ve 1 niyaz ile - Dualar Ve Sureler

en etkili büyü bozma duası 2 sure ve 1 niyaz ile

Büyü bozma duasının en kadim ve en etkili biçimi

Büyü bozma duası her müminin mutlaka bilmesi ve yeri geldikçe okuması gereken çak faydalı bir duadır. Zira büyü Kuran'da da belirtildiği üzere gerçekten de var olan kötü bir illettir ve insanlar üzerinde zannedildiğinden çok daha büyük tesirleri vardır.


Kuran'da Felak ve Nas surelerinde büyü yapmak kesin bir dille yasaklanmıştır. İslam alimleri de büyü yapmayı "kebairi ekabir" yani 7 büyük günahtan biri olarak değerlendirmiş ve müminlerin bu günaha bulaşmamaları konusunda uyarılarda bulunmuşlardır.

Büyü insanları çok farklı biçimlerde etkilemektedir. Büyünün insanlar üzerindeki olumsuz tesirleri şöyle sıralanabilir:
  • İnsanların sağlığı bozulabilir, özellikle ciddi mide hastalıklarına sebebiyet verilebilir.
  • Kişinin basiretini bağlar, kişi karar veremez duruma gelir veya yanlış kararlar alarak kendi kendisine zararlar verir. Yani kişi kendi eliyle kendisini zor duruma düşürür.
  • Kişinin cinsel arzularını bağlayıp kısıtlayabilir ya da gereğinden fazla cinsel istek yükleyip kişiye yanlış şeyler yaptırabilir. Erkeklik bağlama veya kadınlığı söndürme denilen uygulamalarla seks hayatını altüst edebilir.
  • Kişilerin duygularını yönlendirip onları aşık ettirebilir veya kişileri birbirinden soğurabilir. Ailelerin dağılmasına ve boşanmalara sebebiyet verebilir.
  • Kişinin zihinsel yapısını bozarak akli dengesini bozabilir. Özellikle tarihte sultanların ve şehzadelerin büyü vasıtasıyla delirtildiklerine dair pek çok anlatım vardır.
  • Maddi yönden çok hızlı zenginleşmeyi sağlayabilir, zengin olanların ise bir anda mal mülklerini kaybetmelerine neden olabilir.

İşte bu kadar ciddi etkileri olan bir gücün elbette ki nasıl hükümsüz bırakılacağı yani nasıl bozdurulacağı önem kazanmaktadır. İşte tam da bu noktada büyü bozma duası son derece önem kazanmaktadır.

Büyü bozma duasına geçmeden önce büyü belirtilerinin neler olduğuna bakmakta fayda vardır. Çünkü büyü gibi önemli bir meselede kişi büyülenmemişse vesveseye kapılıp tedirgin olmanın hiçbir kıymeti yoktur. Ancak pek çok belirti ile büyü yapıldığına kanaat getirilirse o zaman da vakit geçirilmeden büyü bozma uygulamasına başlanmalıdır.

Eski el yazması kitaplarda geçen büyü belirtileri şunlardır:
  • Yoğun ve devamlı unutkanlık hali ( bazen adını ve ailesini dahi unutma )
  • Aşırı uyku isteği ( çok az örnekte uyuyamama problemi )
  • Sürekli biçimde eşya kaybetme ve sonra aniden bulma
  • Ayakkabıların çok hızlı aşınıp yırtılması ve ayakkabıların bağcıklarının devamlı açılması
  • İşleri devamlı olarak ters gitmesi ( kişi artık yeni bir işe başlama konusunda tüm cesaretini kaybedecek duruma düşebilir )
  • Cam eşyaların kırılmasının normalden sık gerçekleşmesi
  • Devamlı olarak hissedilen iç sıkıntısı, kapalı yerde duramama, sohbet ortamlarında aşırı derecede bunalma


Büyü bozma duası ilk defa ne zaman ortaya çıkmıştır?

Büyü bozma duası ilk defa Hz. Muhammed zamanında ortaya çıkmıştır. Bu duanın ortaya çıkması Hz. Muhammed’in başına gelen bir hadiseye dayanmaktadır.

Bir Yahudi kadın, Hz. Peygamber'e büyü yapmış ve Allah İslam peygamberini korumak üzere Felak suresini indirmiştir. Kadının yaptığı büyü, iplere düğüm atılmak suretiyle yapılan çok tesirli bir büyüdür. Ancak Allah lafzı olan Felak suresinin indirilmesi ile büyünün hiçbir etkisi kalmamıştır.

İşte o dönemden beri tüm İslam dünyasında Felak suresi büyü bozma duası olarak okunmaya başlamıştır.

Sonraki dönemlerde Felak suresi le birlikte bir de Nas suresi okunmuş ve bu surelerden önce de Arapça bir niyaz eklenmiştir.


Büyü bozma duası nasıl yapılır?


Büyü bozma duasını büyüye maruz kalan kişi bizzat yapabileceği gibi büyülenmiş kişinin bir yakını da yapabilir. Çünkü büyüye maruz kalan insanlar genellikle büyülendiklerini kabul etmemektedir. Bu itibarla İslam'da dualar şahsi olsa bile bu mevzuda yakın akrabaların da dua etmesi için ruhsat verilmiştir.

Büyü bozma duasının aşamaları şu biçimdedir:

Öncelikle abdest alınmalıdır. Büyü bozma duası da dahil olmak üzere tüm dualarda mutlak surette abdest alınır. Abdestten sonra önce şu Arapça niyaz 1 defa okunur:

"Bismillahi la yedirru maasmihi şeyün fil ardı ve la fissemai ve hüves semiül alim."

Niyaz bittikten sonra Felak suresi art arda 7 defa okunur. Felak suresinin sözleri şöyledir:

Bismillahirrahmanirrahim
“Kul e'uzü birabbil Felak. Min şerri ma halak. Ve min şerri ğasikın iza vekab. Ve min şerrin neffasati fiylukad. Ve min şerri hasidin iza hased” 

Büyü bozma duasında son olarak Nas suresi 1 defa okunur. Nas suresinin Arapça orijinal biçimi şöyledir:

Bismillahirrahmanirrahim
“Kul e'uzü birabbinnâsi. Melikinnâsi. İlâhinnâs. Min serrilvesvâsilhannâs. Ellezî yüvesvisü fî sudûrinnâsi. Minelcinneti vennâs.”

Bu okumalar bittikten sonra tasdik anlamına gelen ve duaların mührü sayılan "amin" ifadesi söylenir.

Bu dua ile inşallah tüm büyüler - kara büyüler de dahil- bir okumada hükümsüz kalacak, kişi büyüden kesin biçimde kurtulacaktır.


Okurlarımıza önemli bir tavsiye

Son zamanlarda "En Etkili Aşk Duaları" ismiyle bir kitap yayımlandı. Aşık etme duası, muhabbet duası, bağlama duası, çevirgel duası ve şahmeran duası gibi onlarca aşk duasına yer veren bu eser ilgili okurların başucu kaynağı olacaktır.

Kitaba ulaşmak için tıklayınız

Adı geçen bu kitapla ilgili olarak yapılmış yorumların bir kısmını aşağıda ekran görüntüsü biçiminde sunuyoruz











































Yorum Gönder

0 Yorumlar